Szekszárdon, az Iván-völgyi domboldalon áll, az anno Németh dédszülők által épített nádtetős, vertfalú présház utódja a kóstoló épület, és alatta a mára már többszörösére bővített pince. Mellette, közel 10 éve felépült a letisztult, vasbeton feldolgozónk, ahol a szüret alkalmával, mintegy 10-12 hektárnyi saját és bérelt terület termése kerül feldolgozásra. Nagyjából ötvenezer palack bort készítünk évente.
Kis lépésekkel, folyamatosan bővítjük a technológiánkat, mégis olyan tradicionális pincészet kívánunk maradni, ahol a borász álmodja meg a borokat, együtt él a területeivel, tudja melyik dűlőn hol kel és hol nyugszik a Nap, és ténylegesen az Ő keze munkája révén születik meg a bor.
Szerencsések vagyunk, mert szőlőterületeink – amelyeket 3 éve bio eljárással művelünk – a Szekszárdi borvidék kiemelt adottságú dűlőiben helyezkednek el: Iván-völgyben, Porkoláb-völgyben, Görögszóban, Gyűszű-völgyben, Decsi-hegyen, Baranya-völgyben. Boraink sokszínűségét a tartályos és/vagy hordós érlelési lehetőség mellett az adja, hogy területileg más-más dűlőből és többfajta szőlő ültetvényről származnak.
A borok a tradicionális és a modern technológia ötvözésével készülnek. Magyar tölgy hordókkal dolgozunk, a tételek 10-16 hónapos fahordós érlelést követően kerülnek palackba.
Pincészetünknél a szőlő mint alapanyag a legfontosabb, melyet az évjárat határoz meg a legjobban. A feldolgozás során ügyelünk a kíméletességre. Spontán erjesztéssel készülnek a boraink, melyeket nyitott kádakban erjesztünk. Ez lett a mottónk is: „Dűlőből, spontán.”