A Magyar Czider márkát Tölyhi Orsolya és Szabó Katalin alapította 2012-ben. Céljuk az volt, hogy Magyarországon elsőként magas minőségű almabort gyártsanak és a ciderfogyasztás kultúráját teremtsék meg hazánkban. Akkori főállásuk mellett vágtak bele a kihívásba, és Angliában kitanulva a szakma fortélyait Vértesbogláron alakítottak ki egy kis kapacitású cider üzemet.
Büszkék arra, hogy az évek alatt a márka keresettsége folyamatosan nőtt, és kompromisszumok nélkül meg tudták tartani, sőt emelni a Czider minőségét. Törekvésük az évek alatt is változatlan maradt: hazánkban ismertetni és megkedveltetni, valamint elérhetővé tenni a természetes ízvilágú cidert.
A 2020-as évben egy mérföldkőhöz érkeztek tevékenységükben: egy új zalai telephely nyitásával a gyártási kapacitás bővítésén valamint a gyártási és csomagolási technológia fejlesztésén dolgoznak. Folyamatosan kísérleteznek, hogy a magyar ízlésnek megfelelő, prémium ital kerüljön a poharakba. Terveik között szerepel a termék portfólió folyamatos bővítése.
Szuper!
finom 🙂